Sport Standing Ovation Europees kampioen Eventing 2015

Standing Ovation is een zeer moderne gebouwde hengst. Hij is hoogbenig, heeft enorm veel uitstraling, is correct en beschikt over veel vermogen.

Zijn vader Standard werd in Aken destijds tot Europees kampioen uitgeroepen, een eer die ook zijn grootvader Steinadler te beurt was gevallen.
Beide zijn hengsten die ook op de verrichtingsproeven absolute succesnummers waren. 
Standing Ovation werd als Pramienhengst bekroond en ook op zijn eigen verrichtingsproef mocht hij de reserve titel in ontvangst nemen. Hij werd goedgekeurd op afstammelingen in de hoogste klasse 1A met een zeer lovend en positief rapport. Vooral het doorgeven van de goede en ruime bewegingen was duidelijk te zien.
In 2012 werd hij tot Nationaal reserve kampioen gekroond en in 2014 en 2016 won hij de bestgaand rubriek zowel op de provinciale keuring als op de National tentoonstelling. Op de Europese kampioenschappen in Milaan won hij met zijn toenmalige amazone Renee Boerema de GOUDEN medaille in de discipline adult eventing. Een unieke prestatie!!!!  In 2016 had hij op de keuringen meerdere nakomelingen die kampioen werden en hij mocht een Elite merrie op zijn conto bijschrijven.  Na zijn Europese titel in 2015 heeft zijn zoon Starlengo zowel in 2018 als in 2021 de Europese titel eventing gewonnen.

0.00% Arabische bloed, 0.00% inteelt , PSSM type 1 negatief   1A gekeurd op afstammelingen

Hij is in de volgende disciplines startgerechtigd en of geklasseerd

Z1 dressuur
M-paarden springen
CIC* 1 ster -Paarden Eventing

Standing Ovation bewijst met zijn eigen prestaties en met die van zijn nakomelingen een steunpilaar voor de fokkerij te zijn.

Afstamming :Standard X Liz. Amadeus x Winterstein  Stokmaat 1.56

                                                                                                               

Dekgeld 2023; 400,- euro exclusief 21% BTW en afdracht stamboekkosten.

Bekijk dekvoorwaarden

 

Fotoalbum
undefined

Stamboom

undefined

 

Terug naar overzicht